2019. október 10., csütörtök

Kő utánzatú falburkolatok

Romantika, kontraszt és természetesség: Montenegre falburkolatok Valódi kő hatású felületek imintációja, tökéletes mázréteg, kényelmesen burkolható kerámialapon. A Keros Montenegre kollekció természetes, ám ugyanakkor karakteres megjelenésével egydiséget hoz otthonunk környezetébe, kül-, és beltérben burkolva egyaránt. A Stegu kő utánzatú kültéri burkolatai természetes anyagokból, cement és terméskő felhasználásával készülnek. A burkolólapok felidézik a természetben lévő kövek alakját, színét és formáját. Alkalmasak kerítések burkolására, lábazatok, kandallók díszítésére, egyedi stílusú lakások és üzlethelyiségek.


A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő - és tégla hatású falburkolatok létrehozása.

A hagyományos falburkoló tégla illetve a kőburkolat kiválasztásakor fel kel készülnünk a súlyos kövek házhoz szállítására, valamint találnunk kell egy burkolót, aki a nehéz lapokat is nagy biztonsággal ragasztja fel. Fa hatású és parketta hatású padlólap és burkolat fagyálló gres lapokkal. Fa hatás a kő előnyeivel meleg hatású burkolat hosszú távra. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Hiánypótló termék, olyan fa- és könnyűszerkezetű épületek vizes helységeinek burkolásában is, ahol a szerkezet, -akár hőmérsékletváltozásból adódó mozgása miatt csempe nem alkalmazható. Falburkoló panel és tábla.


Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége.

Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. Spórolj a burkolón! Szuper, realisztikus kő , vagy fa mintázatú poszter tapéták a falburkolatok kedvelőinek. A fa- és kőburkolatokkal szemben a poszter tapéták könnyen kezelhető és költségkímélő alternatívát tudnak nyújtani. Kő , fa falburkolat kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Rusztikus falburkolatok és kőpanelek otthona szépítésére. Kő utánzatú burkolatok kül- és beltérre.


Természetes kőhatású felületet biztosítanak. Kültéren és beltéren egyaránt kitünően és egyszerűen használhatóak. A paneles kialakításának köszönhetően a felület burkolása költséghatékony. Alkalmazási terület: -Lábazatok -Homlokzatok -Bárpult, konyhapult -Kandalló körüli falburkolat -Design falak.


Fa mintás falburkoló panelek kategóriában lévő termékek - Minőségi termékek a gyors és igényes felújításokhoz, átalakításokhoz, dekorációhoz! Az általános rendeltetésű cementhabarcsot a klinker hézagolására használják vasalatlan, és nem teherviselő falszerkezetekben, homlokzati klinker lapoknál, tégla, kő és homokkő utánzatú beton lapoknál, valamint gipsz lapok esetében. Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége? A 90-es években Magyarországon ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a kőburkolatok iránt. A mediterrán ízlésvilág betörésével párhuzamosan indult.


STEGU kőburkolat A STEGU kültéri kő utánzatú burkolatai természetes anyagokból, cement és terméskő felhasználásával készülnek.

A természetes kőburkolat exkluzív. A kő előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy könnyen faragható, simára, fényesre csiszolható és évtizedekig tartós marad. Hungarostone - kő és téglahatású falburkoló lapok-. Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. A fa utánzatú tipegők kertek, udvarok jellegzetes díszítő elemei melyek alkalmasak kerti utak, ősvények kialakítására.


Katalógusainkban számos ötletet, megoldást talál, amely további segítséget jelent egy szoba, vagy egy külső falfelület kialakításában. Kerti tipegő fatörzs mintás kő. Kertben, mutatós útvonalak építéséhez használható kerti kövek természetes, vagy különleges formák, mint például ez a fatörzs mintás kerti tipegő.


Kapható nálunk mészkövek, sziklakövek, kő zúzalékok, murvák, orjás választékban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések