2017. július 10., hétfő

Leier kerti szegély

Leier Hungária Kft. Monokróm színeivel harmonikusan illeszkednek a modern térbe. Kiváló minőségű klasszikus termék, amely megoldja a tartós és esztétikus határolást, vonalvezetést. A felületek megtámasztásában is komoly szerepe. Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE.


További Extra árak teljes házas építkezés esetén.

A-Z-ig országos kiszállítással. Durisol termékek vásárolhatók meg házhozszállítással. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A magas kopásállósággal rendelkező szegélykő alkalmas kerti utak, járdák, ágyások térelválasztására, illetve kisebb autóforgalmú felületek megtámasztására, határolására, lezárására.


Emellett virágágyak és szintelhatárolások lezárásaként is használható. Minisorozatunk második részében a fából készült kerti szegélyek után a természetes köveket és a térköveket nézzük meg, mire megyünk velük, ha szegélyépítésre adjuk a fejünket. A gyepet a virágágytól vagy egy kavicságytól elválasztó fix szegély megkönnyíti a kerti munkát: egyszerűbb és gyorsabb lesz a fűnyírás, s a gyep kevésbé vagy egyáltalán nem nő.


LEIER Kerti szegélykõ 25cm – Szürke.

VIASTEIN Kerti szegély – Szürke Opciók választása. Kosár : (0) Az Ön kosara üres! Szegélykő, kerti szegélyek Szegélykő, kerti szegély értékesítés. Magaságyás, komposztáló elemek, bortárolószettek.


Termékeinket (térkő, viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Szabadtéri kerti konyha akár négy négyzetméteren ! Kert végébe , meglévő teraszok bővítményeként, 2xméteren megépülhet szabadtéri konyhája ahonnan friss, illatos kenyerek, zamatos sültek kerülhe. A térkövezés során szinte elengedhetetlen valamilyen beton szegély használata.


A szegélyek nélkül a lerakott térburkolat nem marad a helyén a használat során. A betongerendára fektetett és betonmegtámasztással rögzített szegélyek tartják meg az ágyazati rétegeket és a térköveket. Bruttó árakat tartalmaz. A szegélyeknek nagyon fontos szerepe van a burkolatépítés során, annak elmaradhatatlan része.


Kerti szegélyünk színeit úgy alkottuk meg, hogy bármilyen burkolathoz könnyen illeszkedjen valamelyik árnyalata. Mert a kertnek nem csak területileg, hanem struktúrájában is alfája és ómegája a kerti szegély. Régi ismerősünk, az ágyásszegély. A könnyen fenntartható kert alapja a jól megépített kerti szegély , azaz a gyepfelület és a kert többi része közötti határ, az ágyások, burkolatok széle.


A kerti és járdaszegély beépítése nélkülözhetetlen, ha burkolata nem egy stabilan kialakított felülethez, pl. Mi a különbség a két szegély között?

A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. A kerti szegély finoman ívelt felületével emeli ki a szegélyezett burkolat látványát. Történetünk röviden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések