2017. július 17., hétfő

Használt ablakok eladók

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Cégünk bontott minőségi fa és műanyag nyílászárók kereskedelmével tevékenykedik, közel éves múltra visszatekintve. Kínálatunkban fellelhető osztrák, német és magyar nyílászárók egyaránt. Néhány szót szeretnénk magunkról elmondani.


A mintateremből leszerelt bemutató nyílászárók és raktárkészleten lévő ablakok kedvező árakon megvásárolhatóak. A bemutató termékek használt , olcsó nyílászárók jó, újszerű, hibátlan állapotban vannak.

Műanyag ablakok ausztriai bontásokból, jó minőségben, 3-4-légkamrás profilokkal. A nyílászárók értékesítésén kívül megmaradt raktárkészletek, nagyobb mennyiségű bontott ablakok bizományos értékesítésével is foglalkozunk! Belül fehér, kívül barna fa hatású. Több db van belőlük.


Minőségi bontott, használt thermoüveges fa ablakok , ajtók, erkély ajtók Csákváron. A Bontott és használt nyílászáróink, Németországi,és Ausztriai bontásokból származnak válogatott minőségben. Poroszlói telepünkön eltérő nyitásmódú új, és használt nyílászárók, között válogathat , hatalmas készletről.


Méretinformáció, készletinfo.

Eladó új, használt és bontott ablakok - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Ablak apróhirdetés ingyen. Használt nyílászárók, bontott ablakok akciós áron! Ezen a weboldalon bontott és építkezésből megmaradt műanyag, fa és aluminium nyílászárókat kereshet.


A használtautó rovatban használt autó kereskedések és tulajdonosok hirdetési között böngészhet. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autó hirdetéseinket. Mobilház ablakok darab 136x10 kiváló lehet mobilházba vagy üvegházhoz, teraszhoz! Egyikben a nagy másikban a kis üveg kitörött, többi ép!


Itt a helye ha új vagy használt dolgokat akarsz venni. Apróhirdetés ingyen és biztonságosan. Bontott fa és műanyag ablak, használt ablakok , bontott ablakok , Raktárról megmaradt ablakok olcsón. Legjobb árak és ajánlatok autókra itt: Оlaszország. Ablakok és tartozékok kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval lettek ellátva. A konyha teljes bútorzata, gépesítve, a vételár részét képezi. A lakás fekvésének köszönhetően nagyon világos. A ház csendes, rendezett, jó a lakóközösség.


A közelben található ABC, gyógyszertár, iskola, óvoda, játszó tér stb.

Bővebb felvilágosításért keresse a Hutereket. Kijelentjük, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy részére nem adjuk ki, kizárólagosan a hirdetés megjelenítéséhez és nyilvántartásához használjuk fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések