2017. július 4., kedd

Edzett üveg

Edzett üveg gyártás, rövid határidővel. Edzés előtt, a síküveget formára, és méretre vágjuk, élcsiszoljuk, lyukat fúrunk akár a tartószerkezetnek, üvegzsanérnak, pontmegfogós rögzítésnek, fogantyúnak és a méretek ellenőrzése után kerül edzésre az adott üveg. Az edzett üveg egy különleges hőkezelési eljárás eredménye.


Gyártása az edzőkemencében történik, ahol az első fázisban kb. Ezáltal az üveglap hajlékonysága, súly, illetve. Ez által az edzett biztonsági üveg a float üveghez képest többszörös szilárdsági értékeket ér el és egy esetleges törés esetén ezer apró, tompa darabra esik szét, amelyek komolyabb sérüléseket nem okoznak.

Ez a videó azt mutatja be, hogy mennyire apró darabokra törik és ha megfognál egy darabot, az szét esne. Ezért biztonságos asztallapnak, ha beleesnél, nem vágna szét. Zuhany falnak, ajtónak is a biztonság. Lehetőség van edzett üvegből készíteni, így a tűzhely okozta magas hőmérsékletet, és az esetleges ütéseket is kibírja.


Vállaljuk az üveg vagy tükör félék kiszállítását és beépítését is. A méretre vágás sok esetben azonnal megvárható. A megoldás, az edzett üveg.


A védőüveg nem hat hátrányosan az eszköz érintőképernyőjére, így a telefon vagy a tablet használata továbbra is egyszerű és kényelmes marad. A 9H keménységű edzett üvegből készült.

Egy üveg vágódeszka nagyszerű ajándék ötlet, főleg azoknak, akik szeretnek főzni. Kiváló és praktikus konyhai eszköz. A vágódeszka modern, üveg változata.


Lépcső mellé nem csak üvegkorlát, hanem üvegfal is építhető. Többrétegű biztonsági edzett üveg alkalmazása indokolt, fix üvegrögzítők vagy szorítóprofilok tartják az üvegfal pozicióját. Csiszolt, szabadon hagyott élei és kristáytiszta struktúrája adja a valódi luxus megjelenést.


Mosogató webáruház. Mi is a konyha hátfal? Nyomtatással dekorált konyha hátfal edzett üvegből vagy nyomtatott üvegből. A konyhahátfal a konyhabútor alsó és felső szekrénysora közti falrész, ennek hátfal burkolására, díszítésére használt üvegpanel a konyha hátfal burkolat.


Segítünk a választásban. Márkák széles választéka Tempered Glass Protector, FIXE PanzerGlass és sok más. Az üveg konyhahátfal lehet egy színre festett,. Nehezen törik, de rideg erős behatás következtében az edzett üveg is eltörhet.


Törés hatására az edzett üveg „szétfolyik” hasonlóan, mint a gépjárművek szélvédői, így komoly sérülést nem tud okozni. Ajánlott felhasználási. Több mint féle katedrál, savmaratott, színes és homok-fúvott üveg illetve biztonsági, edzett és hőálló üveg a lakosság és a cégek részére.


A termikusan edzett üveg körülbelül négyszer erősebb, mint az ugyanolyan vastagságú és kialakítású normál float üveg.

Törések esetén sok, viszonylag apró darabra hullik szét, így kisebb a valószínűsége, hogy komoly sérülést okoz, ezért az edzett üveg biztonsági üvegnek minősül. UV ragasztás és mindenféle üvegezési munkák - konyhába színes edzett üveg. Fő szakterületünk az üvegmegmunkálás és gyártás.


A kezdetekben minden alapanyagot készre rendelve szállítottunk és szereltünk megrendelőink részére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések