2017. július 31., hétfő

Penész eltüntetése falról

A falról hogy lehet a penészt eltüntetni? Már próbáltuk ecettel, domestossal, penész ölővel. Akinek már elcsúfította egyszer is a lakását, annak fontos a penész eltávolítása a falról.


Ezt magad is meg tudod oldani - nézd meg hogyan! A cél a penész eltüntetése és lehetőleg.

Ha magad akarsz elbánni a problémával, először a penész forrását kell felderítened. Nedvesség forrása lehet például egy megrepedt vezeték a falban , papír és textil, ami magába szívja a nedvességet, és a penész. Mi azért rendeltünk ilyen páramentesítőt, mert a lakás. Ilyen helységek például a fürdőszoba, a konyha és a pince. Ezeken a területeken gyakran megreked a nedvesség és a szellőzés hiánya miatt nem tud eltávozni, így a penész akadálytalanul növekedhet.


A penészes fal kezelésekor az első. A lapok rögzítéséhez csak galvánréteggel bevont csavarokat használjunk, nehogy a páradús levegő nedvességétől a csavarok megrozsdásodjanak, s penész helyett rozsdafoltok csúfítsák el később munkánkat. Penészmentesítés, penész spórák elpusztítása, dohos szag megszüntetése.

Ha a penész megjelenik otthonunkban a falakon könnyen átterjedhet a ruhaneműkre, könyvekre és akár a játékokra is. Ha a falról le akarjuk venni az olajfestést. Készítsünk keveréket rész szalmiákszeszből és rész terpentinolajból és rázzuk, kavargassuk addig, míg az oldat fehér nem lesz, mint a tej.


Ezt a keveréket kell felkenni az olajfestésű falra, ahonnan egy negyedóra múlva a festékkel együtt le lehet mosni. Lehet kapni kimondottan folttakaró alapozó festéket ezzel kell lekenni a falat festés előtt. Nem elég csak rákenni színnel mert a zsíros foltok ugyanúgy átütnek ha megszárad a festés.


Penész és pára Ön eddig mennyi pénzt dobott ki az ablakon, penészedés elleni szerekre? Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. A kanapé és a szövetek megmentője. A bórax nemcsak az eldugult lefolyók tisztításában segít, hanem a penész elleni harcban is.


Erre a célra olyan spriccelős flakonban árult tisztítószereket lehet venni, amelyek első lépésben semlegesítik a penészfoltot. Ezek nemcsak semlegesítik a foltot, hanem fertőtlenítő hatásukkal megkezdik a fal tisztítását is, és a további. Ha fel akarjuk venni a harcot a penész ellen, először is az okokat kell.


A megjelent penész eltávolítása rendkívül nehéz és nagy körültekintést. A közökbe helyezzünk ásványi rost szigetelőanyagot (6), s csak azután borítsuk be a felületet (7). Amennyiben szer nélkül próbálná az újrafestést, idővel lepattogna a festék a falról.

Ragasztóanyagot általában nem könnyű eltávolítani a felületről. Zsír és olajfolt eltávolítása. A bekormosodott bogrács alját zsírral kend be, feloldja. A felújításkor keletkező habarcsfoltokat a járófelületekről, csempéről, vakolatlan dísztégla falról speciális faltisztító szerrel tudjuk legegyszerűbben eltávolítani. Ezt ecsettel kell a habarcsra vinni, ezután kemény sörtéjű kefével átdörzsölni, majd tiszta vízzel öblíteni.


Az ecetnek nagy hasznát vehetjük: csakúgy, mint a hipó, kitűnő a penész ellen. Egyébként a sokat ajnározott savó és társai penészölők nem mások, mint közönéges hipó díszdobozban. Bárki megnézheti ha a normál hipó és a díszdobozos apróbetűs szövegét összehasonlítja.


Az egyik leggazdaságosabb koromeltávolítószer! Az SE-lúgozószerrel lényegesen könnyebb a kormos fal tisztítása. ZSÍROS, füstös, nikotinos falra szinte egyedülálló az SE-GEIGER lúgozószer!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések