2017. március 13., hétfő

Somfy redőnymotor

A motorok számos típusa megfelel igényeinek: 1. Szeretné kihasználni a legjobb elérhető technológiát? Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Szakértőink és viszonteladóink. Tekintse meg az összes videónkat.


Ha központi vezérlő egységet szeretnének, akkor minden motort egymással össze kell kötni. A redőnymotor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Beépített rádióvevővel rendelkező napelemes motor.


Minden típusú redőnyhöz. Automatikusan igazítja a végállásokat, hogy mindig teljesen nyisson és tökéletesen zárjon a redőny. AUTOMATIC CONTROL OF OPENINGS AND CLOSURES IN HOMES AND BUILDINGS. A motorizációs termékek árai a megfelelõen elõkészített elektromos hálózatba történõ bekötés és üzembe helyezés költségeit is tartalmazzák. Amennyiben ez nem biztosított, szakembereink egyedi vállalási feltételekkel készséggel vállalják az elektromos elõkészítést is.


Haiter Team Árnyékolás és Biztonságtechnikai Kft. Segítünk megvédeni otthonát! Ez az aktív részvétel magában foglalja a. SOMFY redőnymotorok ÉV garanciával.


Irányítható hagyományosan és mobil applikációval akár interneten keresztül is! Az internetes vezérléshez Tahoma vagy Connexoon központ szükséges. Redőnymotorok, távirányítók, kapcsolók, Redőny, Redőny Diszkont. Motorok redőnyökhöz, garázskapukhoz, és napellenzőkhöz. Alapvetően egy kínai termékről beszélünk.


Somfy redőnymotor

OXIMO WT redőnymotor – nyomatékérzékeléssel. Hosszabb élettartamot biztosít a finom mozgatás utánállítás segítségével. Akadály érzékelése esetén a redőny megáll (lefagyás védelem télen). A vezeték nélküli irányítás kényelme érdekében azonban később a vezetékes rendszer átalakítható rádiós vezérléssé.


Vezetékes rendszerű motorizációnál a redőnymotor ­ok és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Multifunkciós: redőnymotor , napellenzőmotor, rolómotor. Fel, le és köztes pozíció, utóbbi my kedvenc pozíció előre beállítható és elmenthető. Képes széles választékú árnyékolók, világító eszközök, kapurendszerek, fűtési és klimaberendezések vagy akár épületrendszerek biztonságos működtetésére és igény szerint állapot visszajelzésre is. Például: egy motoros napellenző (Sunea, Altus) nem okoz kárt a textilben, a redőnymotor (Altus, Oximo, Ilmo) automatikusan leáll ha az akadályba ütközik, vagy ha a lamellák nagy hidegben.


Somfy redőnymotor Kínában nem készül. SMART45R redőnymotor és napellenző motor árak tartalmazzák a motor beépítését, a motor bekötését és beállítását meglévő elektromos rendszer kiépítettsége esetében. Amennyiben utólagos motorizálást szeretne, az elektromos rendszer kiépítése többlet költséget jelent.


Ezzel kapcsolatban tájékozódhat telefonon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések