2017. március 28., kedd

Ajtó üveg fajták

Katedrál üveg - A gyártását tekintve a mintákat hengerrel nyomják az olvadt üvegbe. Barna, sárga és fehér színben kapható, Elsődlegesen a belsőépítészetben alkalmazzuk pl: szobaajtó, konyhabútor ajtó , kazettás vagy osztott ajtó. Cégünk féle katedrál üveget forgalmaz. VEGFAJTÁK : Antik üveg : (~Antikglas, antique glass, régiesen ódon üveg ) A középkori üvegek utánzásaként készülnek kézi fúvásos módszerrel.


Ezen üvegféleségeket fel lehet használni háttereknek, aminek következtében az így elkészült ablak, ajtó , panel elemek önköltsége csökkenthető, ez viszont együtt. Az általunk forgalmazott két kategória: két és három rétegű üvegezés.

Megrendelése előtt nem árt tisztázni igényeit a hang- és hőszigetelés tekintetében sem, a rétegű rendszerek természetesen minkét mutatóban jobbak. Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a munkát. Ezt tudja az erősített bejárati ajtó. Mivel az erősített bejárati ajtók vastagabb szárnnyal rendelkeznek,ezért acél merevítésük is jóval erősebb. Ezen kívül a sarkok hegesztésénél plusz sarokmerevítő kerül a profilba,ezáltal jobb tartást biztosít az ajtónak.


Kérjük kattintson a számára érdekes üveg fajtájára vagy gördítse lejjebb az oldalt. Síküveggel történő üvegezés biztosításra is. Beltéri ajtó kérdés-válasz rovat, itt olyan tipikus kérdéseket elemzünk, mint pl.

Lemosáshoz kéz meleg vizet használjunk! Ha belépünk egy házba vagy lakásba az első, amit szemügyre veszünk az maga a bejárati ajtó. A bejárati ajtót ne tisztítsuk szemcsés. Az ajtónak a dizájnon kívül, a szigetelést, a biztonságot valamint a zajok, időjárási viszonyok elleni védelmet is kell nyújtania.


Néhány szóban bemutatjuk mire érdemes figyelni műanyag ajtó , ablakok vásárlásakor: A nyílászáró árajánlatok összehasonlításakor nagyon fontos szempont a nyílászárók műszaki tartalma, úgy, mint üvegezés, profilmélység, kamrák száma, K (hő átbocsátási) tényező, vasalat rendszer, üveg K tényezője. Gyártott termékeink: minőségi műanyag nyílászárók: ajtó ablak, toló-bukó ajtók és ablakok, toló ajtó és ablak, egyedi ablak gyártás, erkélyajtó, télikert stb. Ajtó és ablak gyártása.


Szolgáltatásainkat a vásárlói igényeknek. Némely lazúr fajták lakkozást is igényelnek, ilyen esetekben azonos márkájú festékrendszereket kell alkalmazni. A beltéri ajtókat azonban nem csak egyszínűre lehet lefesteni. Ha az ajtólap két oldalát a szoba összképéhez illesztve eltérő színárnyalatúra mázoljuk, ezzel máris a megszokottnál érdekesebb hatást.


Referenciáink (beépített beltéri ajtó modellek) Rendelje meg ajtóit most vagy kérje személyre szabott árajánlatát! Adja meg a kért adatokat és munkatársunk legfeljebb 2 hétvégén legfeljebb órán belül elküldi Önnek cégünk ajánlatát. Rengeteg beltéri ajtó.


Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett. Beltérben használatos legjobb térkihasználású ajtó a tolóajtó, hiszen arra a falra simul rá, ahol az ajtónyílás található, így a hasznos térből nem vesz el.


Lehet alkalmazni falnyílásra, elválasztó üvegfalban, valamint mennyezeti rögzíthetőséggel.

Szakembereink vállalják a vízvetők cseréjét, a tok sérült, rothadt részeinek javítását. A szigetelés előfeltétele, hogy egy ablak vagy ajtó jól illeszkedjen, jól záródjon, rendesen rátakarjon mindenhol és jók legyenek a rés távolságok. Az ajtó a legelső dolog amivel találkozol, ha belépsz egy szobába.


A szobáról a legelső benyomást is az ajtó adja, amikor rápillantasz az ajtó felületére és megfogod a kilincset. Egy nagyvonalú szárnyas ajtó előtt állva bizonyára más elvárásaid lesznek a mögötte lévő helyiség berendezéséről, mint egy ütött. Az új ajtó berakása óta viszont nem tudom vasárnap, mikor van ebédidő, mert már a lépcsőházban terjengő kajaszag sem jön be. D Nem is beszélve a forró levegőről (tiszta üveg a lépcsőház). A mi ajtónk nemtom hány kg, de ketten alig tudták felhozni a 4. D Q nehéz és se a hang, se a szag, se a meleg nem.


Munkatársunk két órán belül kiérkezik a helyszínre, és kicseréli a törött ablakot. Ha elfogadjuk azt a megállapítást, hogy a fal a ház teste, akkor az ablakról és az ajtóról elmondhatjuk, hogy a ház szeme. Egyetlen ablak, vagy akár ajtó nagyban meghatározza a ház stílusát.


Mint ahogy az embert a szeme, így a házat is a szeme – ablaka és ajtaja. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Több mint féle katedrál, savmaratott, színes és homok-fúvott üveg illetve biztonsági, edzett és hőálló üveg a lakosság és a cégek részére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések