2017. március 9., csütörtök

Mészkő falburkolat

Munkatársunk segítségével válasszák ki otthonuk mészkő burkolatát! Jura mészkő előnyei. Senki más otthonában nem lehet az Önéhez pontosan hasonló. Porózus, de minimálisan lyukacsos.


Nem koszolódik a lyukak mentén, ezért kültérben padlólapként is kiválóan használható.

Minden jog fenntartva. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztató nkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Természetességet és biztonságot sugárzó otthon Sintesi Ivory padlólappal Ha természetes kőhatású burkolatra vágyik, a Sintesi Cortina Ivory az egyik legkiválóbb válsztás, hisz a visszafogottan elegáns, struktúrált felület rendkívül jó ár-érték aránnyal párosul. Több száz referenciaképen.


Márvány, Gránit, Mészkő. Modern és klasszikus kőburkolatok!

Széles választék, gyors átfutással! Világszínvonalon egyedülálló kőből. Akciós mészkő márvány‎ gránit egyedi gyártás kivitelezés! Falburkolat , lépcső, padló, homlokzatburkolatok.


A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit. A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag. Viszonylag rideg, merev, szilárd és állékony kőzet. Ahogy nő a mészkő dolomittartalma, a kőzet fokozatosan dolomittá alakul.


Gránit falburkolat Gránit lépcső Műkő párkány Műkő párkányok. AGASTONE mészkő -, –gránit, –travertin és márvány burkolatok a mesés Közel-Keletről! Kis- és nagykereskedelmi forgalomban egyaránt mi vagyunk a legjobb választás, ha az időjárás viszonytagságainak ellenálló, különleges, és nem utolsó sorban gyönyörű burkolatot keres projektjéhez.


A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Amennyiben a termékek képe alatt nem lát árat, az a gyakran változó EURO-FT árfolyam miatt van. Ilyen esetben telefonon - 06-2.


Innovatív és exkluzív kőburkolat természetes struktúrával.

Tökéletes beltéri falburkolat , homlokzatburkolat kialakítására, bútorok kőburkolataként. Az akció a ÁFÁ-t tartalmazza! Színárnyalat: különböző színekben.


Sprengelt természetes mészkő , belső vagy küldő falburkolatnak, immár mm vastagsággal is, hogy helyettesítse az eddig használt műkövet. Régebben a műkő használata széles körben. Falra rakható terméskövek. Cégünk, a Stone Concept Kft. Ariostea porcelán lapok szakkereskedése.


Természetes köveink többek között a Travertin, Vraca mészkő , Brazil pala, Ultravékony pala. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk. Egyedi környezet kialakítására bármilyen falburkolati elképzelés megvalósítható természetes kőzetből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések