2017. március 30., csütörtök

Fa hatású munkalap

IKEA) konyhai munkalapját! Ezen az oldalon megnézheti a színválasztékunk egy részét, de javasoljuk, hogy minden esetben személyes megtekintés alapján válassza ki a megfelelő munkalapszínt, ugyanis a fotók nem színhelyesek. A laminált konyhai munkalap jó választás, ha elsődleges szempont a jó ár-érték arány.


A konyhapult könnyen tisztítható, a kimagaslóan nagy dekorkínálatból minden berendezési stílushoz hozzáillő munkafelület és színkombínácó választható. Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat.

Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Hátránya, hogy karcosodik, és - értelemszerűen - a hővel szemben sem valami ellenálló. Tehát, még mindig nem dobhatjuk le azt a forró tepsit a pultunkra. Vegyi anyagokkal szemben ellenálló (ebből a szempontból jobb, mint a fa ), és szintén könnyen felújítható.


Fa hatású gres porcelán kollekció. I Naturali Kollekció. Természetes kő hatású kollekció. A legtöbb szín fényes, selyemfényű és matt felülettel is elérhető.

Matt felületű kollekció, amely bármilyen stílusú konyh. A munkalap a konyha egyik kulcsfontosságú része. Jelentősen meghatározza a konyha megjelenését, lehet szó kezelt fa , kő vagy kerámia munkalapról. Az EGGER egy olyan munkalap választékot fejlesztett ki, amelyben markáns struktúrák és dekorok közül válogathatnak. A hófehér munkalap igazi divatszínné vált, ami elsősorban a minimalista stílusirányzat előtörésének volt köszönhető.


Valóban, a hófehér munkalap lenyűgözően szép, de csak abban az esetben, ha összhangot képes teremteni a konyha egyéb felszereléseivel. Ha arra gondolunk, hogy a hűtőszekrényünk, a tűzhelyünk vagy a. Ha le szeretnénk cserélni a megkopott, elhasználódott konyhabútorunkat, fordítsunk kellő figyelmet a munkalap kiválasztására is. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában.


A sima és pórusmentes üveg felület nagyon könnyen tisztán tartható egy puha törlő segítségével, teljesen higiénikus, nem hagynak rajta foltot a különböző élelmiszerek, viszont a súrolni nem ajánlott mert karcolódhat. Az edzett üveg sem törhetetlen, ezért némi óvatosság nem árt, egy. Nagy méretnek köszönhetően exkluzív hatást érhetünk el.


Rengeteg mintával elérhető, ilyen pl a márvány hatású Ultra Marmi kollekció vagy a beton hatású teknostone kollekció. A laminált munkalap a legjobb választás, ha az ár-érték arányt vesszük alapul. Ezek a legnépszerűbb és leggyakrabban használt felületek.


Az ilyen típusú konyhai munkalapok színe és mintázata korlátlan lehetőséget biztosít, a fa és kő utánzatok nagyon tartósak és könnyen tisztíthatóak.

Mindegy, hogy sziget, vagy fal melletti munkalap , a legszembetűnőbb felület a konyhában a konyhapult. Szépnek és strapabírónak kell lennie. Ha az előző munkalap már elhasználódott, bátran cseréljük le!


Egy új szín, vagy anyag alkalmazása teljesen új köntösbe öltöztetheti a főzőbirodalmunkat. Sokan a fa mintás felületeket részesítik előnyben a fehér színekkel. Itt a két szín aránya megfordult, és győzött a wenge front és korpusz, hátrányban maradt a fehér munkalap.


A többfunkiós konyhasziget egyik oldala egy kihúzható padot rejt, amelynek belsejébe kedvünk szerint pakolhatunk is! Cégünk, az Angyalkő Kft. Semleges, uni színű konyhában a munkalap kiemelő hatással rendelkezhet. Erre olyan különleges fa felületek alkalmasak, amelyek valódi anyagként alig-alig találhatók meg. A fali csempék gyöngyház színű fényei még inkább fokozzák a kvarc munkalap.


Koronavírus helyzettel kapcsolatos információk Üzemünk jelenleg is működik, de a megszokottnál hosszabb, akár 8-napos szállítási határidővel kell számolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések