2016. szeptember 13., kedd

Polisztirol díszítőelemek

Beltéri polisztirol díszítőelemek : - fali és mennyezeti polisztirol díszléc: méter hosszúságú, a színe fehér és xps polisztirol habból készül. Ha nem talált olyan terméket, amit szeretne vagy tetszene, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal “kapcsolat” mezőjén keresztül, vagy telefonon, e-mailben! Beltéri és kültéri polisztirol díszléc, dekoráció, díszítőelem, stukkó webáruház! Homlokzatdíszek, stukkók nagy választékban! A polisztirol ragasztó szemcseszerkezetének köszönhetően egyaránt alkalmas, a hőszigetelő lap EPS 80.


A kéregbevonat nélküli polisztirol díszítő profilokat főleg belső térbe ajánljuk, illetve homlokzatra, amennyiben felragasztás után kéreg- bevonattal látják el.

A hab anyagú hungarocell és polisztirol épületdíszek kültéri dekorációs és homlokzatdíszítési feladatokra is kiválóan használhatóak. A nagy méret- és formaválasztéknak köszönhetően lehetőségünk van egyedivé tenni a ház külső falait is, hagyományos gipsz stukkó látványát keltve! A kültéri díszlécek között találhatunk az ablakok keretezésére alkalmas.


A homlokzati és beltéri díszítőelemek termékcsaládja forradalmi változásokon ment keresztül. A kor gyors változásait és igényeit követve fejlesztettük ki DEKO-FORM termékcsaládunkat mintegy évvel ezelőtt. A DEKO-FORM termékekre jellemző, hogy rendkívül könnyűek, hőnek, víznek és párának ellenállnak.


A kültéri polisztirol homlokzati profilok kéregbevonattal vannak ellátva 2-mm vastagságban, ezáltal ellenállnak a külső környezeti hatásoknak. Az épületszobrászati gipsz díszítőelemek kivitelezése mellett elindítottuk a kül- és beltéri polisztirol épület díszítőelemek gyártását, forgalmazását, valamint egyedileg elképzelt ornamentikás elemek, feliratok, oszlopok, készítését igény szerint helyezését.

Az ORNATHERM hőszigetelő homlokzati tagozatok polisztirol maggal készülnek. Felületük üveghálós ágyazású kéregbevonat, mely az időjárásnak kitűnően ellenáll. Festeni bármely oldószermentes festékkel lehet. A profilválasztékunk több száz, ezek egy részét reprezentálja jelenlegi kiadványunk. A galériában lévő fotókon polisztirol díszléceket, egyedi stukkókat, homlokzati díszítéseket, gipszkarton álmennyezet megoldásokat, spotlámpákat, ledes hangulatvilágításokat, kültéri-beltéri világítási ötleteket és sok-sok egyéni megvalósítást találhat.


Mindezen valós fotókat és látványterveket jól. Igény szerinti bevonattal Logók, ábrák, feliratok, kúpok, gömbök, egyéb tárbeli formák, dísz és reklámtárgyak, 3D figurák, szobrok, színház és filmdíszletek polisztirol elemeinek gyártása. Egyedi polisztirol dekor és díszítőelemek. A megrendelt termék minőségével és árával is egyaránt elégedett vagyok.


Az áruházzal való kommunikáció, és a megrendelés lebonyolítása jól működik, összességében csak pozitív tapasztalataim vannak. Vagy mennyezetburkoló lapot? De rozetták, oszlopok, egyéb díszítőelemek , vagy rejtett világítás kialakításhoz szükséges díszlécet is itt talál! Polisztirol díszítő elemek.


A beltéri polisztirol díszléc termékek: - fali és mennyezeti polisztirol díszléc: méter hosszúságú, a színe fehér és xps polisztirol habból készül, általában parapet lécként hasznosítják pl. Forgalmazott termékeink szereléséhez teljes mértékű tanácsadást adunk. Díszítőelem-megrendeléseket rövid beszállítási határidővel vállalunk.


Expandált polisztirol - EPS.

Az expandált polisztirolhab (röviden: EPS) alapanyaga hőre lágyuló polimerizált sztirol, ami habosító anyagot és égéskésleltető adalékot tartalmaz. A túlnyomórészt levegőből álló () anyag kiváló hőszigetelő képességet mutat, jól alakítható, egészségre, környezetre nem veszélyes. Fő tevékenységi körünk kül- és beltéri polisztirol díszlécek (stukkók) és díszítőelemek gyártása, forgalmazása valamint egyéni feliratok, oszlopok, emblémák elkészítése. Célunk, hogy a széles választékkal és egyéni megrendelések rövid határidőn belüli teljesítésével Önöket elégedett vásárlóvá tegyük.


Szász Zsuzsanna Bt. Díszléceink nagy szilárdságúak, dekoratívak könnyen megmunkálhatóak, így házilagos kivitelezés esetén is beépíthetőek. Minőségi díszburkolat és polisztirol stukkó gyártása, kiszállítása, beépítése országosan - garanciával!


Ezek nevezetesen a különböző polisztirol habanyagok (EPS, XPS) és a természetes hatású műkő (díszkő, díszburkolat), illetve speciális betontermékek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések