2016. szeptember 30., péntek

Kerítés párkány

Tisztán és egyszerűen beépíthető kerítések, kerítés elemek , kapuk, egyedi kerítés fedlapok, kerítés takarók, kerítés hálók webáruháza. Tekintse meg webáruházunk kínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére! Kül- és beltéri párkányok, ablakkávák, könyöklők, kerítés fedkövek készítését vállaljuk széles anyag- és színválasztékban, az Ön épületének és igényeinek megfelelően egyedi méretre gyártással 7- munkanapon. WPC kerítés ,terasz és falburkoló elem.


Aktuális Hírek az EVIDOORS világából. Tágasabb, új üzletbe költözünk!

Kishegyesi út szám alá költözünk hamarosan! A választás lehetősége! A minőségi és esztétikus Bakony kerítés több méretben elérhető. A természetes fa kerítés rovar és gomba ellen kezelve hosszú éveken át véd kíváncsi pillantások elől és biztosítja a privát területek személyes használatát.


Felhasználási terület szinte korlátlan, a legegyszerűbb párkány , térelválasztó fal lezárása, kerítés fedkő, mellvé teraszszegély, nyílászáró káva kialakítás, stb. Cégünk, a Fantázia Gránit Kft. Vállalkozásunk több éves szakmai tapasztalattal rendelkező. Párkányok - Ablak- és egyéb párkányok készítését is vállaljuk!


A párkányok árát a szín és a kőfajta milyensége befolyásolja.

Minden párkányt egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák. Az ország egész területén vállalunk párkány munkákat! Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított órán belül.


Kerítés rendszereinket jelenleg sötétbarna és sötétszürke (antracit) színekben tartjuk raktáron. Rendkívül hosszú távú, gyönyörű, esztétikus megjelenés, kezelésmentes felület, UV-állóság, vízállóság, szálkamentesség, mind-mind pozitív tulajdonságai a rendszernek, ami általánosságban jellemzi a WPC termékeket. Fedkövek, kerítés fedlapok - Beton, kúpos beton, műkő, színes műkő fedlapok és fedkövek különböző színekben.


Szállítási költség egyedi ajánlat alapján. Válogatott Műkő párkány , kerítés linkek, Műkő párkány , kerítés témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


Könyöklő – párkány tégla fedlapokból. Kirakott fedlap mintasorok szeletelt téglából Képgalériák, Kerítés - és pillér fedlapok, Referenciák, Termékek. Téglakerítés idomra vágott té. Burkolóköveink egyben kül - és beltéri burkolatok.


Díszköveink széles körű felhasználási területei közé tartozik többek között a kültéri lábazati burkolat vagy lábazati kő, homlokzatburkolat, kerítés burkolat, teraszburkolat, dekor falburkolat kül- és beltéren, kültéri és beltéri 3d falburkolat. Webáruházunkban több ezer építőanyag közül választhatsz. Napjainkban egyre nagyobb az igény az időtálló, minőségi ám letisztult épület illetve kerti kiegészítőkre.


Legyen az kerítés fedlap vagy párkány ami megóvja otthonát a környezeti hatásoktól, díszkút, virágtartó vagy kerti tipegő ami szebbé varázsolja udvarát, kerti sütögető, pult, asztal vagy padok a kényelem és az élvezetek szolgálatában, mi elkészítjük.

Legyen az lábazat, kerítés fedlap vagy párkány ami megóvja otthonát a környezeti hatásoktól, díszkút, virágtartó vagy kerti tipegő ami szebbé varázsolja udvarát, kerti sütögető, pult, asztal vagy padok a kényelem és az élvezetek szolgálatában, mi elkészítjük amire vágyik. Történetünk röviden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések