2016. szeptember 27., kedd

Elektromos sorompó

Megbízható működés, egyszerű telepítés, olcsó ár-értékarány. Mert a DITEC sorompó elegáns külsejével, kimagasló terhelhetőségével, gyors és megbízható működésével, szinte bármilyen igénynek megfelel. Mert kiváló műszaki megoldásaik, intelligens vezérlő elektronikája, valamint a megalkuvás mentes biztonsága, széles körű alkalmazhatóságot biztosít.


PROTECO elektromechanikus balos sorompó , max. Felhívjuk figyelmét, hogy Ön a személyes adatainak a KLING Kft-vel személyes, telefonos, elektronikus vagy egyéb kapcsolatfelvétel során történő megadásával önkéntesen és határozottan hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatait a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával és szabályzatunk szerint kezeljük és feldolgozzuk.

Személyes adatainak. Felhívásos sorompó : olyan távolból kezelt, alaphelyzetében lezárt teljes sorompó , amelyet a kezelő személyzet a vasúti átjárót közúton használni kívánó felhívására nyit fel, abban az esetben, ha vasúti jármű nem közlekedik. DITEC és FAAC elektromos kapunyitók szerelése, automatizálás, teljes körű kivitelezés. Válasszon minőségi DITEC kapunyitó automatikát toló, nyíló és garázskapukhoz, ipari kapukhoz is.


Kertkapu automatika és elektromos kapunyitó szett. DITEC lakossági elektromos kapunyitó szett év garanciával, szereléssel. Az oldalon csak kipróbált, működő rajzok találhatók meg!

Bárki tölthet fel saját rajzot, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy egy mindenki számára elérhető globális gyűjteményt hozzunk létre! Síkmágnes megoldás kifelé nyíló alumínium és műanyag ajtókra. Rádiós távirányítók. Megalapításának a célja, egy olyan professzionális villanyszerelő vállalkozás létrehozása volt, amely a megrendelői elvárásoknak megfelelő szolgáltatásokat nyújt.


A különböző elektromos kapuk működtethetők vezetékes módon nyomógombbal (pl. egy portásfülkéből), kódzárral, vagy kártyás beléptetővel, mobiltelefonnal is. Többnyire a legelterjedtebb egy-, vagy többcsatornás rádiós távvezérléssel üzemeltetik és szükség esetén kiegészítik kulcsos kapcsolóval. Az elektromos kapu javítását általában 1-napra, ha a napi szervíz útba beleesik, akkor akár az napra is vállalunk. Hétvégén, és óra után nem dolgozunk, és címet sem tudunk felvenni.


Elektromos kapunyitó szaküzlet és márkafüggetlen szakszerviz. Itt már Scale jellegű vonatokkal, vagonokkal és sínrendszerrel találkozhatunk, mely nagyban megegyezik a valódi vonatok működésével. A sínrendszer és a vonat nagy része műanyag, leszámítva az elektromos alkatrészeket, ami biztonsági szempontból sem elhanyagolható. Ezekhez a készletekhez vásárolhatóak külön.


Ingyenes kiszállítás év minimum garancia napos visszavásárlási garancia – Mindent a cégért. SOMMER - professzionális automatizálás - garázskapu hajtóművek, szárnyaskapu és tolókapu motorok. Ipari sorompó , parkolókba, ipari telephelyekre, társasházi parkolókba.


Sommer szervíz, alkatrész ellátás.

Szakmailag felkészülten és elkötelezetten a munka és az Ön, illetve Cége elvárása iránt, várjuk megbízását az ország teljes területén ipari kapu, ipari gyorskapu, automata ajtó, alumínium portálszerkezetek, sorompó , szekcionált garázskapu, kapunyitó automatika, parkoló rendszer, biztonsági rács és beléptető rendszerek, kerti faházak, kerti tárolók. A gyártók gyors sorompó esetén 3-4m -es, míg standard sorompó esetén általában 6m-es sorompó rudat alkalmaznak. A sorompó egyik fő eleme az áthaladást akadályozó sorompó rúd. A 4m-nél hosszabb sorompó karokhoz tartóvilla szükséges, ez lehet fix, vagy a sorompó rúd végére erősített, mozgó kivitelű.


Sajnáljuk, nincs találati eredmény. Keresés: Elérhetőségek. Mechanikai és elektromos hibák elhárítása. Garázskapu szerviz, garázskapu rugócsere, bowden csere.


Sorompó javítás, karbantartás. Meglévő rendszerek karbantartása. Köszöntjük oldalunkon. Kapu távirányító pótlás.


Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket. Lakossági és ipari felhasználású elektromos kapunyitó, sorompó vezérlések Egy és két motoros kapunyitó automatika vezérlések, garázskapu vezérlések, sorompó vezérlések. A DORCAS elektromos zárfogadók kiváló minősége és alacsony ára teszi a márkát vonzóvá.


A DORCAS zárak időszakos karbantartást nem igényelnek, amennyiben a zár nyitása nehézkessé válik, úgy a fedlap alatt található részen a zsírozás frissítése ajánlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések