2016. szeptember 21., szerda

Padlásfeljáró létra

A FAKRO a világ egyik vezető padlásfeljáró lépcső gyártója, termékeink biztonságos és könnyű hozzáférést biztosítanak a beépítetlen tetőterekbe, a költésgek és helyfoglaló fix lépcsők helyett. A padlásfeljáró létrák lehetővé teszik a padlás biztonságos és könnyű megközelítését a belső térből. Sok családi házban problémát jelent a padlásra való felmenetel. A létra nem a legjobb megoldás, nem biztonságos.


Biztonságot nyújtanak a padlásfeljáró talapzatán elhelyezett papucsok.

Ezek megakadályozzák a létra csúszását a különféle felületeken, így a szilárd alap nem engedi, hogy a szerkezet kibillenjen vagy mozogjon nagyobb terhelés esetén sem. A lépcsőfokokra csúszásgátló is kerülhet. Fuvarozás szállítmányozóval. Padlásfeljáró Greenwood Extra. A tételt egy szállítmányozó cég szállítja el Önnek 2-napon belül.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy fuvarozóval e. Vásárlás: Létra , fellépő árak, eladó Létrák, fellépők.

Akciós Létra , fellépő ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Milyen részekből tevődik össze a cégünk által kínált Wippro padlásfeljáró ? A gyártó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően játszva alkalmazható padláslétrákat.


Habár a legtöbb feljáró már hőszigetelt, nem árt ezenkívül egy felső fedőlapot, ajtót is a tokra, annak valamelyik oldalsó vagy a létrával ellentétes rövidebb deszkájára csuklópánttokkal, felfelé nyithatóan. Egyedi méretben is! A Meisterholz padlásfeljáró ideális választás a tetőtérben kialakított tárolóhelyiségek egyszerű megközelítéséhez.


Praktikus, összecsukható, fenyőfából készült létrája nem akadályozza a közlekedést, ha a padlásfeljáró használaton kívül van. Sőt, egyes gyártmányoknál esetenként a létra szárainak lenyitásához, felcsukásához nagyobb helyre van szükség, mint a lenyitott létra letámasztásához. E körülményt különösen a szűk helyiségekben elhelyezendő padlásfeljáró létráknál kell figyelembe venni. A létrára való fellépésre is legalább cm-nyi szabad helyet kell biztosítani, amit. Ez a padlásfeljáró beépítéséhez szükséges méret, hiszen a tok szélességének legalább cm-rel kisebbnek kell lennie a gerendák közötti távolságnál.


A nyílásnak derékszögûnek kell. A THERMO PLUS hőszigetelt padlásfeljáró a tökéletes választás, olyan házakba, ahol a lakószint és a nem lakott padlástér között jelentős a hőmérséklet különbség. Hőszigetelő képességével lecsökkenti a hőveszteséget.


A Surespan dobozos, csuklós üvegtetejűtetejű tetőfeljárók tökéletes megoldást kínálnak tetőteraszok esetén.

Pilkington InsulightTM Therm, mm-es OptifloatTM Clear “T” öntött, “üreges, 25” Pilkington OptilamTM “K” laminált üveg felhasználásával gyártják. Alumíniumból készülnek, így nagyon ellenállók az idővel. A FAKRO padlásfeljáró lépcsőkre év garanciát vállalunk.


Az ablakok mellé fontos az elegáns kivitelű, ugyanakkor modern és megbízható garázskapu. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keresse a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldásainkat. Ha építőanyagra van szüksége, akkor Al-Pet Kft.


Fellépő alumínium létrák dobogók, állólétrák, támasztó, tolólétra csuklós, többcélú, sokcélú alu létra , ipari aluminium lépcsők dobogók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések