2016. szeptember 1., csütörtök

Miskolc villamossági bolt

Miskolc Bajcsy-Zsilinszky utca 21. Holló Vadászszaküzlet és Fegyverműhely. Villamossági boltok. Kínálatunkban a lakossági és ipari felhasználásra készült kapcsolócsaládok, csatlakozóaljzatok, fényforrások, kábelek, vezetékek, elosztószekrények, dobozok, elosztó-elemek és szerszámok egyaránt megtalálhatók. Várjuk Önöket vásárlóközpontú, gyors, pontos kiszolgálással, széles termékpalettával, klimatizált üzlethelyiségünkben.


Több, mint másfél évtizedes tapasztalatunk és több tízezer fajta általunk forgalmazott termékünk biztosíték arra, hogy vásárlóink minden igényét maradéktalanul kielégítsük! Weboldalunk karbantartás miatt jelenleg nem elérhető. Amennyiben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük látogasson el webáruházunkba.


Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. A Mixvill villamossági kereskedőház és webáruház a hosszú évek alatt meghatározó szerepet vívott ki a magyarországi villanyszerelési anyagok értékesítésében, exportjában és importjában. A villamossági bolt és szaküzlet hétköznap reggel 7-órától délután 17-óráig örömmel fogadja a már meglévő és új vevőinket!


A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mint az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények, led világítástechnikai termékek terén. A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit. A mai modern elektronikai készülékek újabban már vezeték csatlakoztatása nélkül, indukciós töltővel is tölthetőek. Számos okostelefon gyártó, mint például az Apple vagy Samsung ezt a lehetőséget már elérhetővé tették készülékeikben. Bizonyára Ön is tudja és érzi, hogy az információ szerepe napjainkban felértékelődött, hiszen annyi van belőle, hogy a választás nehézkessé válhat.


Ezek,a reményeink szerint, bővülő számban azt a célt szolgálják, hogy vásárlóink lakóhelyükhöz minél közelebb meg tudják vásárolni az általunk forgalmazott termékeket. ELEKTRO PROFI - itt megtalál mindent, ami villanyszerelés. RPI VILLAMOSSÁGI BOLT. A weblap átmenetileg nem érhető el! Elnézését kérjük, jelenleg oldalunk karbantartás alatt áll.


Az adatkezelési tájékoztatóban és jelen nyilatkozatban foglaltakat megértettem, azokat jelen négyzet kitöltésével önkéntesen, minden külső befolyás nélkül elfogadom. Térkép segítségével keresési lehetőség. Regisztáld céged adatit, még ma! Kíváncsi egy telefonszám tulajdonosára? Megbízható Bolt Program Ez a bolt elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vásárlást követő vevői értékelések alapján: nap alatt legalább vélemény esetén, amennyiben a vélemények átlaga eléri a 6-t.


Telefonszám kereséshez adja meg a körzetszámot és a telefonszámot. MISKOLC , KIRÁLY UTCA 5. NYITVA tartunk Szélesebb terékválasztékkal, nagyobb helyen! Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Nem mindegy, hogy magánszemélyek, szakemberek vagy esetleg viszonteladók számára forgalmaz termékeket az adott villamossági bolt. Mi úgy gondoljuk, hogy az a legoptimálisabb, ha egy üzlet a potenciális vásárlók széles körét ki tudja szolgálni. A miskolci Flóra Festékbolt, Háztartási bolt folyamatosan megújuló akciókkal várja a vásárlóit. Szombathely Mátyás király u. Vállakozásunk világítástechnikai anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.


Széles kínálatunkban megtalálható minden világítási termék: normál izzó, halogén izzó, kompakt fénycső, egyenes fénycső, kisülő lámpa, kerámia fémhalogén lámpa, nátrium lámpa, higany lámpa, stúdió lámpa, autó lámpa, speciális rovarcsapda izzó, hús fénycső működtető. A HECHT Hungary Kft. Műszaki dokumentáció cégünk tulajdonát képezi.


Azok a HECHT Hungary Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések