2021. április 9., péntek

Zúzott mészkő

Sóder ár, termőföld árak, kavics árlista, murva ár, homok árlista, komposzt ár, bazalt árak, andezit, zúzott kő árlista, szállítás ár, m köbméter. Gyakran használják, tómedrek, patakmedrek, csobogók, tűzgyútó helyek környékének dekorálására. A mészkő a leggyakoribb. Homokos kavics (sóder) és mosott osztályozott kavics több frakcióban.


Zúzott mészkő

Marosi homok, és bányahomok. MÉSZKŐ TÖRMELÉK DALMÁCIA-BÉZS 1T BRUTTÓ: 68. Egyéb új anyagok frakciók a raktári és a teljes árlistánkban megtalálhatóak ! Várjuk Önt is a telephelyünkön, ahol több, mint féle zúzalék és díszkavics közül tud válogatni!


A ZÚZOTT KŐ ANYAGA BAZALT VAGY ANDEZIT. SZÍNE SÖTÉT SZÜRKE VAGY FEKETE. Agyagiszap tartalma és szemeloszlása a vonatkozó szabványi előírásoknak megfelel.


Az anyag szerves szennyeződést nem tartalmaz. Ez a weboldal sütiket (cookies) használ ahhoz, hogy a weboldal megfelelően működjön, továbbá az oldalt felkereső látogatók számára a legjobb felhasználói élményt lehessen biztosítani. A Rozsályi Tüzépen Őrbottyánban, homok, kavics, sóder, zúzottkő, murva, gyöngykavics, sziklakerti kövek, oltott mész, cement és egyéb építési.


Kert és építési alapanyagok ára, árai, árlista. Termőföld szállítás ár, sóder szállítás ár, tőzeg szállítás ár, komposzt szállítás ár, murva szállítás ár, homok szállítás ár, kavics szállítás ár, zúzott kő szállítás ár. A felszínre kiömlő láva kihűl és megszilárdul.


A zúzott kő vulkanikus eredetű kőzetek feldolgozásával készül. Az ennek nyomán keletkező két ismert kőzet, az andezit és a bazalt. Mivel a felszínen könnyen hozzáférhető mindkettő, ezért a bányászata is elég egyszerűen kivitelezhető.


Az oldalon látható burkolókövek árai - tartozzanak bármelyik kültéri vagy beltéri kőburkolatok csoportjába - csupán a készlet erejéig érvényesek és belőlük további kedvezmény nem adható. A fehér zúzott kő fehér, tört fehér néhol kristályos szerkezetű mészkő. Zúzott kövek különböző szemnagyságokban.


Felhasználási módja széles, zúzott kő formában kiválóan alkalmas gabionfalak feltöltésére, sziklakert, virágágyás építésére. Emellett használhatjuk talajtakarásra, valamint bármilyen kerti dekorációs célra. A dekoratív zúzott kő könnyen használható. A vele való munkában nem csak szakemberek, hanem közönséges emberek is lehetnek. Fontos szempont a bevonat mobilitása.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Az általunk kitermelt és forgalmazott mészkő : Aminek alapanyaga mészkő , az nálunk megtalálható. Ha olyasmit szeretne, amit a listában nem talál, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan oldjuk meg a kérését. Kavics és kőválasztékunk bemutatása: kövek, folyamkavics, homok, szürke homok, máriagyűdi kő, osztályozott kő, zúzott kő.


Természetes kövek, kavicsok széles szín, méret és formaválasztéka, különböző alkalmazási területekre. Márvány,- és mészkő burkolat ápolása, tisztítása A természetes kőburkolatok kényességétől, - mint a márványok és mészkövek - nem kell félni. Tudni kell, hogy mivel tisztíthatjuk, ápolhatjuk őket, és egy életre kiszolgálnak. A kékes-szürke zúzott kő szürke, kékesszürke, tömött szerkezetű, a friss törési felületeken napfényben megcsillanó szemcsés kőzet. A kőzet bizonyos rétegeiben előfordulnak sárgás árnyalatú darabok is.


Robbantásos technikával bányászott kőzet. Kiválóan alkalmazható kültéren bármilyen kertépítési célra. Dolomit Kőbányászati Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések