2021. április 16., péntek

Zsalukő 20 ár

Zsalukő -as A zsalukő az előregyártás és helyszíni betonozás előnyeit magába foglaló elemcsalád. Nincs szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható. Zsalukő 20x50x2 és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Széles repertoárunkban helyet kaptak a zsalukövek is.


Leier beton zsalukő ZS 20.

KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár db termékre vonatkozik! A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Ft eladási ár felett.


Az önkéntes gyártói garanciavállalás feltételeit a gyártó határozza meg saját belátása szerint. Frühwald -as zsalukő. Kiválóan alkalmas támfalak (méretezett vasalással), kerítéslábazatok, kerítésfalak, víztározók, derítők, ülepítők építésére.

Melléképületet vagy garázst épít? Zsalukő A zsalukövekből utólagos kibetonozással monolit-beton és vasbeton falazat, illetve pillér építhető zsaluzat nélkül. Széles körben alkalmazható pincék, támfalak, garázsok falazatainak építésénél, illetve mezőgazdasági-ipari raktárak, létesítmények készítésénél. Kiváló minőségű, magas teherbírású zsalukövek és pillérzsaluk különböző méret és színválasztékban. Zsalukő , betonfalazó elemek ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással.


Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Tégla és zsalukő – Miből épüljön a házunk? A falazóanyag kiválasztása komoly dilemma elé állíthat bennünket, hiszen szeretnénk megtalálni az ideális megoldást, ugyanakkor a bekerülési költséget is szem előtt kell tartanunk.


Ma is a tégla a legnépszerűbb és legelterjedtebb megoldás, azonban nem az egyetlen. VASANYAG és ACÉLTERMÉK árlistÁK. Vasanyagokat raktárról kínáljuk lakossági és nagykereskedelmi partnereink részére egyaránt.


Vállaljuk a vasanyagok méretre vágását, hajlítását és kiszállítását, valamint egyedi méretű és hosszúságú vasgerendák, acéltermékek beszerzését. Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott építőanyagokra. Sajnos létezik olyan gyártó, aki az cm-es hosszúságot is megváltoztatja.


Gyártója válogatja.

Zsaluköveinket, melyeket öt féle méretben (1 ,2és 40-es) árulunk, így minden használati igénynek eleget tesznek. Fontos, hogy magassága cm-es, így kevesebb a m2-re eső anyagigény. Az országban, egyedülálló minőségben, mm méretpontosságban, sima felületével könnyebbé teszi az építőipari munkát. Települések használt zsalukő kínálata. Csanádpalota (3) Kaposvár (3) Nyíregyháza (2) Csorvás (1) Nagymányok (1) Budaörs (1) Nagykáta (1) Balassagyarmat (1) Fonyód (1) Ezek is vannak használtan.


Az üreges beton zsalukőnek köszönhetően nincs szükség zsaluzatra. A beton az elemek üregébe tölthető. Az elemek is terhelhetőek. Könnyen mozgatható elem.


A falazás egy nagy precizitást és tapasztalatot kívánó munka. Tudjuk, hogy maximális figyelem szükséges, mivel ez sokszor meghatározza a többi munka minőségét. Bruttó árakat tartalmaz.


A weboldal a Szabó és Zámbori Kft. Amennyiben az Ár és az ÁFA megfizetése határidőben nem történik meg, úgy Eladó jogosult az áru visszaszállítására és kártérítési igény érvényesítésére, valamint a Vevő köteles az Eladónak az ügylettel kapcsolatban felmerült valamennyi költségét és elmaradt hasznát megtéríteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések