2021. április 21., szerda

Zsaluhéj árak

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi kialakult helyzetre hivatkozván óráig vagyunk nyitva H-P-ig. Födémtámasz rendszer és állítható magasságú vasbak bérleti díjai. A zsalutámasz és a kőművesbak bérleti árai. DOKA födémzsalu bérlés árak.


Zsalubérlés a BIX-P Kft. Födémzsalu kölcsönzési árlistánkat itt érheti el.

A megfelelő zsalutámasz kialakításához szükséges termékek ezen menüpont alatt érhetőek el: födémtámasz, zsaluhéj , villásfej, födémzsalu, éstámasztóláb. A termékek több méretben megrendelhetőek és bérelhetőek. A Doka falzsalu rendszerek széles választéka - megfelelve a kivitelezéshelyi sajátosságoknak - mindig optimális megoldást kínál a szerkezetépítés bármely fáziásban. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Mindig aktuális árak és raktárkészlet. Gyors és egyszerű keresési lehetőségek. A megrendelt áru azonnal foglalás alá kerül.


Hasznos funkciók, mint számlatörténet, árlista és ajánlat készítés. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Hgerenda, födém támasz (12KN belső menetes, 20KN külső menetes), villa, három láb, oldal zsalu panelek 3M magasságig. Akciós zsaluanyagok a Peri -nél – Termékakciók a ProIDEA. A feltüntetett árak előre, és egy összegben történő fizetés esetén érvényesek.


A magyarországi zsalupiac kisebb szereplői közé tartozunk. Kínálatunkban megtalálhatóak a Doka, Peri és egyéb gyártók termékei. Betonvas utólagos beragasztáshoz (pl. alapozás nem tüskézve történt) Hilti technológiát használunk. Bérelhető hozzá minden, vagy akár mi is megcsináljuk ( árak a munkáknál).


Hilti betonragasztót és rögzítő elemeket nem árulunk. Megrendelés esetén érvényes az Általános Értékesítési és Szállítási Szabályzat. Minden munkára egyedi árajánlatot készítünk a helyszíni adottságok és bérlési paraméterek figyelembevételével. Komplett födémzsalu rendszer bérelhető. Korlátlanul magyar.


Guruló állványzat,homlokzati állványozás,zsaluzat,mobilkerítés,védőkorlát,védőháló. MEVA alkus zsaluhéj. Legyen szó csavart, ívelt, lekerekített vagy döntött geometriáról, az előre meghajlítható, formázható „alkus” műanyag zsaluhéjjal ez egyszerűen és gyorsan.


A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez, ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is növelvén a termék szilárdságát. Acél keretes ( fémmunkás ) csőállvány. FA-t nem tartalmazzák.

Bérleti díj (ÁFA nélkül) 3mfelett, a bérleti idő függvényében. Amennyiben szüksége van az alábbi termékekre: – födémtámasz – zsaluhéj – Hfatartók, gerendák – egyéb kiegészítők Bátran jelentkezzen, akár ingyenes kiszállítással is! Igény szerint segítünk Önnek a zsalukiosztás megtervezésében, melyet díjmentesen végzünk.


A látszóbetonok esetében viszont különösen fontos a zsaluzat minősége, és annak felszíne, hiszen az elkészült betonfelület karakterét maga a zsaluhéj lenyomati struktúrája, illesztése határozza meg. A látszóbetonok kivitelezésénél alapvetően fontos a folyamatos szakszerű ellenőrzés, mert a betont a megfelelő ideig a. Az ott megjelölt árak tartalmazzák az árlistában megjelölt Leier gyáregységben történő fuvareszközre rakás költségeit is. Az árlista kizárólag Magyarország területén, belföldi forgalomban érvényes.


A Leier az árak változtatásának jogát minden korlátozás nélkül fenntartja. Gyári átvétel esetén a szállítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések