2021. február 18., csütörtök

Vrtanie studni

Vŕtanie studní - cena, vŕtanie studní- cenník. Výdatnosť studne je 45L za minút. Studne priemer koncovej rury 20cm alebo v štrkoch 16cm alebo 15cm. This feature is not available right now.


Vrtanie studne Stano.

Please try again later. Vítame Vás na našej stránke. JPstudne, naša firma pôsobí v oblasti studniarskych prác. Našu prácu ponúkame pre širokú verejnosť, firiem a podnikov.


Vyvŕtame vám vlastnú studňu! Máme dlhoročné skúsenosti. Všetky vykonávané činnosti sú realizované na základe odbornej spôsobilosti a dlhoročných skúseností v odbore hydrogeológie.

Firma disponuje všetkými oprávneniami, ktoré sú nutné pre prevádzku vyššie uvedených činností. Priemerný človek spotrebuje denne asi 1l vody. Studne na kľúč včetne šachty a prípojky do objektu. Vŕtame studne s kvalitným obsypom. Zaoberáme sa vŕtaním studní, vyhľadáváním vody, zhotovováním vrtaných studní, vrtmi pre tepelné čerpadla.


Naša firma už viac ako rokov zabezpečuje profesionálne služby v oblasti vŕtania studní. Vieme vŕtať studne až do hĺbky 1metrov. S nami usporíte náklady v stovkách eur ročne. Dobrá studňa je certifikovaný tím profesionálov, ktorí sa venujú komplexnej realizácii vŕtaných studní na kľuč.


K našim klientom pristupujeme individuálne, vďaka čomu sme schopní splniť aj tie najnáročnejšie požiadavky. Najlacnejšie vŕtanie studní. Dávame rúry minimalneho priemeru 160mm. Ponukame vrtanie studní,vrty pre tepelne čerpadla,vsakovacie vrty,IG prieskum,hydraulickou vrtnou súpravou do rôznych druhov hornín aj v ťažko dostupnych terenoch. Pre Vašu maximalnu spokojnost a predstavu.


Na Slovensku sú bohaté zdroje vody, nie všade je štátna voda dotiahnutá, preto sa hľadajú iné vhodné riešenia.

Od jej samotného začiatku sa zaoberáme výlučne studniarskymi prácami. Vodu určenú našim prútikárom (hydrogeológom) garantujeme! Pri hľadaní vody určujeme len pravdepodobnú hĺbku, skutočná hĺbka však môže byť v určitých prípadoch väčšia, alebo aj menšia. Ponúkame Vám vŕtanie studní kalovaním. Pri budovaní vŕtaných studní využívame rozoberateľnú súpravu a preto sme schopný budovať studne aj na miestach s obmedzeným prístupom.


Zavesenie čerpadla v studni Čerpadlo nikdy nesmieme umiestniť na dno studne (do kalníka s nečistotami). Zavesíme na vhodné nehrdzavejúce lanko (nylon, silon, nerez a pod.). Súprava je na gumených pásoch s hmotnosťou 1. Studne 12 to je vybudovanie Vašej studne od základov. Na dezinfekciu vody dostanete potrebné množstvo. To znamená, že sme schopní vyvŕtať studňu aj na pozemkoch, kde nie je prístupná elektrina.


VRTANÉ STUDNY, VRTÁNÍ STUDNÍ, STUDNY, VRTY PRO TEPELNÁ ČERPADLA. Naší cílovou skupinou zákazníků jsou převážně majitelé chat, rodinných domů a jiných komerčně využívaných objektů.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések