2021. február 15., hétfő

Vízóraakna

Alapadatok Polyduct Zrt. FÖLDBE TELEPÍTHETŐ ESŐVÍZTÁROZÓK. Kínálatunkban szerepelnek műanyag szerelvényaknák, öltözőszekrények, dekoratív, időjárásálló.


E mászható vízóraakna kézzel kiemelhető lépésálló fedéllel, vízbejutás ellen védő peremkialakítással, csúszásgátló felületi mintázattal készül. Amennyiben szeretne hírlevelet kapni újdonságainkról (új termék, új technológia) vagy szakmai napunkról, rendezvényeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre. Jelentem alásan, vízóra akna is on, várjuk a vízügyeseket.

Ebben a kategóriában összesen termék található. Fekete színű egyben fröccsöntött uv stabilizált , polietilén műanyag vízóraakna , belső oldalán darab aknatesttel egybeöntött lépcsőelem , beugró résszel (lépcső, hágcsó) ,ami lehetővé teszi az egyszerű be és kijutást. Polietilén vagy polipropilén műanyag, mászható vízóraakna , lépésálló tetővel. Nail The Skater-Chic Vibe With Some Classic Vans Slip-Ons And Shoes. From Old Skool To SK8.


Vízóra, elzárószerelvények és osztók elhelyezésére, védelmére szolgáló berendezés. Földbe süllyesztett eszköz. Megfelelő kialakítással talajvízes környezetbe is telepíthető.


Hengeres vagy szögletes felépítésű.

Vízóra aknánkat talajvíztől mentes helyre ajánljuk. Az akna lefedésére utólagosan beépíthető, lépésálló bordáslemez fedlapot ajánlunk, de megfelelő telepítéssel és teherviselő fedlappal építve max. N terhelésű felületbe is beépíthető.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. IBC TARTÁLYHOZ MŰANYAG GÖMBCSAP - IBC golyóscsap - HASZNÁLT! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


A SzeBeton Zrt közműépítési, környezettechnikai és egyedi gyártású betontermékeket gyárt és értékesít. Oldalunkon föld alatti és föld feletti műanyag tartályok és aknák széles választékát találja esővíz és szennyvízgyűjtésre, tűzivíz és vegyszerek tárolására, szállítására. A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk. Vízóraaknáink lépésálló fedéllel,vízbejutás ellen védőperemkialakítással, csúszásgátló felületi mintázattal szállítjuk.


Varratmentes, bordázott kialakításuknak köszönhetően ellenálnak a külső hatásoknak. Nyakunkon a tél, a hőmérséklet alaposan lecsökkent, emiatt védjük szervezetünket vastag ruhával, kabáttal, csizmával, De hogyan óvjuk meg vízvezeték hálózatunkat, vízmérőnket a közelgő mínuszoktól és a szétfagyástól? Amikor összközműves telket találsz, azzal még nincs letudva minden. A “közművek a telken belül” még jelenthetik azt is, hogy a vezetékek jelen vannak a föld alatt, de még sincs se gáz, se víz, se áram, mert be kell kötni őket.


Többféle olcsó, használt műanyag vízóra akna eladó. Mennyi a műanyag vízóra akna ára használtan?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések