2020. január 22., szerda

Porotherm falazóhabarcs

Porotherm téglák külső és belső falakhoz. Terca klinker és bukrolótéglák minden színben. Merítsen ötleteket referenciáinkból! Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat! Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű.


Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. It is revolutionising the UK construction industry through exceptionally fast, virtually dry construction combined with high strength and thermal efficiency. BAUMIT MAUERMÖRTEL FALAZÓHABARCS 40KG és még termék közül választhat a kategóriában. View our range of building products online today.


Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk. A tégla kiváló hõszigetelését új üregkép kialakításával, valamint a termék porozitásának növelésével értük el. Az új üregképnek köszönhetõen a szerkezeten át távozó hõnek 1 -kal több utat kell megtennie, mint a. Nagyszilárdságú, kisméretű tömör tégla. A kerámia vázba kőzetgyapot szigetelést töltöttünk, ez biztosítja a kiváló hőszigetelő képességet. A szigetelés a téglában védett helyen van.


Nagy szilárdságú, kézi és gépi felhordású falazóhabarcs a webermix Mfalazóhabarcs. A falazóhabarcs feladata az építőelemek ( azaz a téglák ) összeragasztása, a közöttük lévő hézagok kitöltése, ezáltal a teher elosztása. Ezáltal homogén, jobb hőszigetelő képességű , pontosabb és szebb téglafalazatot alakíthatunk ki. Alkalmazható kötőanyag: hagyományos falazóhabarcs. Gyárilag előkevert mész-cementbázisú falazóhabarcs MSZ EN 998-harmonizált szabvány szerint: - falazáshoz - kül- és beltérben - M(Hf30) szilárdsági osztály - kézi feldolgozhatóságú - Atűzállósági osztály - különböző méretű, tömör és porotherm rendszerű égetett kerámia téglák falazásához.


Sakret HM-Gyárilag előkevert mész- cementkötésű falazóhabarcs MSZ EN 998-harmonizált szabvány szerint. Falazóhabarcs felhasználási területei: Engedélyezett és a szabványoknak megfelelő falazó elemek falazásához különböző méretű, tömör és porotherm rendszerű égetett kerámia téglákhoz. Baumit habarcs és vakolat akciós áron! A kiválasztott típusról kérje árajánlatunkat. POROTHERM Profi és POROTHERM külső falazatok.


A kivitelezés további gyorsítására ad lehetőséget a Profi Dryfix rendszer. Ebben az esetben nem falazóhabarcs. Nagy teherbíró képességgel rendelkezik, masszív szerkezet építhető belőle. Hőtároló tömegként figyelembe vehető, jó akusztikai teljesítménnyel bír.


Kiválóan szerelvényezhető, továbbá nem éghető. Hagyományos falazóhabarccsal. Kiszállítás:az ár tartalmazza a szállítási költséget BUDAPEST EGÉSZ TERÜLETÉN és Pilisvörösvár km-es körzetében teli autónyi mennyiség.


A szabvány- ban megadott tűréshatárokon belül eltérés lehet az egyes elemek között. A pontos falazóhabarcs -szükséglet. Cikkszám Anyagszükséglet Kiszerel.


A kérdésem az lenne, hogy szerintetek van-e értelme porotherm thermo habarcsot használni, a hagyományos, házilag kevert habarcs helyett?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések