2017. december 6., szerda

Pir hőszigetelés

Nem véletlen, hogy a hőszigetelés szempontjából kiemelten fontos területeken, mint pl. A hőszigetelés fontosságára ma már senkinek sem kell felhívni a figyelmét. A helyszínen szórt purhab szigetelés sokféle módon utasítja maga mögé az eddig elterjedt szigetelési módokat.


PIR energiatakarékos hőszigetelés lakossági és ipari felhasználásra! PIR hőszigeteléssel egyszerűen építhet, felújíthat bármilyen épületet száraz rögzítéssel hőhídmentesen.

Belül megtarthatja a fa természetes szépségét, kívül – belül bármilyen díszítő struktúrát - építőanyagot használhat az esztétikai. Bauder PIR kompakttető. A poliuretán a jövő szigetelője - Szeretné beépíteni? A magas mechanika szilárdsága (nyomószilárdsága 1kPa) lehetővé teszi használatát nagyobb igénybevételnek kitett területeken is (pl.: szarufák fölötti szigetelés).


Hőszigetelés Hőszigetelés Áruház. Akciós hőszigetelés árak, díjmentes tanácsadás. Skip navigation Sign in.

PIR szigetelés Most az IKO enertherm hollandiai gyárában készülő PIR táblás hőszigetelés is elérhető a magyar építtetők számára a zsindelyaruhaz. A fűtési időszak első napjától kézzel fogható a spórolás mértéke egy szarufán kivül, PIR -rel hőszigetelt tető esetében. Mind a passzívházak, mind az alacsony energiafogyasztású házak esetében a puren hőszigetelései. Számos célra használunk cookie-kat, mint például: a webhely bizonyos funkcióihoz, a felhasználói élmény javítására, a közösségi médiával való integráció biztosítására, illetve (célzott) hirdetések megjelenítésére.


PIR hőhídmentes és energiatakarékos hőszigetelés a legjobb befektetés! Lakossági és ipari felhasználásra ajánljuk a legkedvezőbb áron! A Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelés a tető formájának és hajlásszögének megfelelően a jelenleg elérhető legjobb tetőszigetelést biztosítja új építésnél és utólagos szigetelésnél is.


Hőhídmentes PIR Therm hőszigetelés : éghetetlen anyagösszetétel amellyel a legolcsóbban szigetelhet bármilyen épületet. Az építőiparban használatos szigetelőanyagok hővezetési tényező. Ezen kiváló paramétereket a cellák belsejébe zárt pentán gáz biztosítja. Hővezetési tényezője a vas- tagságtól és kasírozástól függően változó, de általánosság- ban.


A PIR keményhabok alkalmazásának a kiváló hővezetési tényezőn túl további előnyei is vannak: magas szilárdság, minimális nedvességfelvétel a zártcellás sejtszerkezetnek, kedvező hőreflexiós képesség a kétoldali alufólia kasírozásnak, hőhídmentes elemkapcsolat a lépcsős vagy nútféderes élképzésnek köszönhetően. A poliizocianurát ( PIR ) anyagok bizonyitottan a legjobb termikus teljesítménnyel rendelkeznek a hőszigetelés vastagsága tekintetében az általános kereskedelmi termékek között. Ezen kívül nagyon kis tömegük és eredő terhelésük van a szerkezeten más egyenértékű szigetelési tulajdonságokkal bíró hőszigetelő anyagokkal. A Bachl PIR termékcsalád megfelelő védelmet képes nyújtani fokozott vízzárósági körülmények, valamint extrémebb szélviszonyok közepette is.


A PIR táblákat közvetlenül a szarufákra lehet fektetni, így nem szükséges megbontani a belső teret, a tetőtér használata nem korlátozott a beépítés alatt.

Lapostetők, födémek hőszigetelése. Padlók, padlófűtések hőszigetelése. Más, akár régi szálas anyagokkal tökéletesen kombinálható, páraáteresztő szarufa feletti PIR hőszigetelő rendszer.


Korszerű hőszigetelő anyag. A PIR napjaink egyik leghatékonyabb általánosan használt szigetelőanyaga. Könnyű, egyszerűen kezelhető és beépíthető, rendkívül alacsony hővezető képessége pedig azt jelenti, hogy azonos energiahatékonyság eléréséhez sokkal vékonyabb réteg is elegendő belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések