2017. december 28., csütörtök

Cseri porta

The coolest place to be! Cseri Porta-Szalafő-Őrségi Szállás. There is a barbecue and guests can make use of free WiFi and free private parking.


At the guest house, all rooms come with a patio with a lake view. During your visit, be sure to check out Pityerszer ( mi), which is a popular attraction within walking distance of the guest house.

A helyszínen grillező, ingyenes wifi és díjmentes magánparkoló várja a vendégeket. A vendégház szobái tóra néző kültéri pihenősarokkal rendelkeznek. Minden szobában van ruhásszekrény és saját fürdőszoba. Read the Information and Reviews from this fabulous BB. Check the Availability and Book instantly without reservation costs.


Followers, 2Following, 9Posts - See Instagram photos and videos from Cseri. This chevron easily allow clean looking sizing,because stroke-widthcan be set using css. So it be bigger, without being chunkier.

Skip navigation Sign in. Egész évben várjuk kedves vendégeinket az Őrség szivében. Közös kirándulás Hodos és Szalafő község lakóinak, a hodosi MNÖK szervezésében. A túra érintette a Pityerszeri Népi Műemlékegyüttest, az Őrszem fogadót Tempomszeren és. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza.


Vendégház az Őrségben, Őriszentpétertől km-re. Kényelmes szállás, baráti áron, gyönyörű környezetben. Nagykanizsai Szakképzési Centrum Cserháti Sándor Szakképző Iskolája és Kollégiuma. Nincs bejelentkezve.


Ferencz porta az itt megszálló vendégeknek és a látogató turistáknak is kellemes, barátságos helyet biztosít az ittartózkodásuk idejére. Szeretettel várunk és visszavárunk mindenkit! Futball Club Szalafő mellett, de vele szorosan együttműködve felélénkítsük a település sportéletét. Mk 19–„Végül pedig megjelent magának a tizenegynek is, amikor asztalnál ültek, és szemükre vetette hitetlenségüket és keményszívüségüket, hogy nem hittek azoknak, akik látták őt, miután feltámadt.


Most látnak életükben másodszor, de a szó szoros értelmében “tárt karokkal” fogadnak – és némi házi áfonya likőrrel (ééééééédesss kis bögrécskében #128578; ), amit félreteszek ké. Szállásunkon szoba összesen főt tud elhelyezni. A konyha jól felszerelt.


A füdrőszoba káddal ellátott.

Szobáink franciaágyasak és tágasak. Nyáron élmény a fürdőzés az erdő közepén, a közeli tóban. Kutyatenyésztők, Kutyatartók, Kutyákkal dolgozó cégek, Szolgálati kutyák részére kínálunk többféle minőségi fokozatba tartozó tápokat és kiegészítőket. Tudtok szállástfoglalni a Cseri.


A Vendégmarasztaló Porta Szalafő Csörgőszer 4. Szabaduljon ki a város zajából válassza a fürge róka portát pihenése helyszínéül. Ismerje meg képekben kis falunkat Szalafőt, fedezze fel az Őrség csodálatos világát képgalériánkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések