2017. december 27., szerda

Akác bútorlap

A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk. Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani!


Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része.

Budapesti Inter-Fa Kft. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Magasfényű PVC fóliás bútorlap.


Kép nem adja teljesen vissza a valóságos színt! Ha tehát szükséged lenne Egger bútorlap vagy Kronospan bútorlap leszabására és élzárására, akkor a következő akciós oldalainkat nézd meg: Egger bútorlap árak. Kedvező árú Kastamonu A8PSMoldáv akác munkalapok kaphatóak üzletünkben.

A konyha pult anyagokat méter hosszúságig országon belül tudjuk futárral küldeni. EURODEKOR Laminált butorlap 2. Faáru, bútorlap , falemez kategóriában 6termék közül választhat a Praktiker webshopban. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Munkalapok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Metál akác színben. Bútorlap ajtófrontos lakeland akác és woodline mokka színű, gránit mosogatóval és csappal. Beépített gépekkel. Gondolatai- a téglát utánzó beton, a kő mintára készített gipsz falburkolat, a tégla mintájú járólap, famintájú, laminált bútorlap. A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre.


OSB lap készletről a Praktiker webshopjából. Elérhető különböző vastagságban és méretben. Vásároljon akár kedvezménnyel törzsvásárlóként! Igen finom, matt, meleg és lágy tapintású felület, meggyőző felületi tulajdonságok.


Világos és sötét fadekorokhoz valamint természetes hatású fantáziadekorokhoz.

Felújított asztal, szekrények egzotikus fából, viaszolt felülettel, indonéz bútor, Antik bútor, egyedi natúr fa és loft designbútor, kerti fa termékek, akácfa oszlop, akác rönk, deszka, palló. Bútorlap felépítése Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. A bútor alapszíne fehér vagy világos akác az ágy fekvőrészei fölött található polcok hátfala halvány rózsaszín vagy capuccino amely az összeszereléskor változtatható.


Az ágy a matracokat nem tartalmazza, webáruházunkban külön rendelhető. Az ágykeretbe a gyártó által javasolt maximális matrac magasság cm! LAPHOZ HOSSZTOLDÓELEM FEKETE, ÉLZÁRÓ NEB.


Miért éppen fakerítés ? Azért, mert a faanyagok időtállók és jól megmunkálhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések