2016. október 31., hétfő

Színes vakolat

Tudta hogy a homlokzatot érő terhelés a lábazati részen a legnagyobb? A CreativTop egy felhasználásra kész, szilikongyanta erősítésű modellező vakolat , melynek szemcseösszetétele és hosszú nyitott ideje szinte korlátlan szabadságot biztosít. A különböző textúrák azonos színek mellett is eltérő megjelenést adnak a homlokzati felületeknek. Baumit színes vödrös vakolatok akciója. A közkedvelt műgyantás, szilikát és szilikon alapanyagú vakolatok mellett most az nano technológiával készülő NANOPOR vakolat is akciós áron kapható!


Több ezer színárnyalat közül választhatsz.

E gyedi árakkal és akciókkal várunk. Keresd a különleges textúrájú, kreatív felületképzésre alkalmas vakolat. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. Homlokzati vakolat.


A Texturato színes vakolatok,rendelhető 2színben,uv és időjárás álló,mosható felület. Kiváló minőség megfizethető ár. Hőszigetelő rendszerek. Vásárlás: Nemesvakolat, díszvakolat árak, eladó Nemesvakolatok, díszvakolatok.


Akciós Nemesvakolat, díszvakolat ár!

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ez az, ami lényegében olyan, mintha ott sem lenne. Ebben az esetben a színpaletta bármelyik színét bevetheted a vakolat esetén, sőt, a nyílászárókkal is bátrabban bánhatsz. Remekül mutat például a fehér, vagy a törtszínű ház és az acélhatású ablakkeretek, redőnyök – így lesz letisztult és elegáns egyben.


HŐ-SZIG-ÁR hengerelt vékony vakolat anyagszükséglet: beltérre kb. Az akciós vakolatokat színkártyából, színre keverve professzionális vakolat színezőgéppel értékesítjük telephelyeinken. Biztonságos színválasztás, mintafalainkról élő színmintákból teljes életnagyságban több száz színből! Kültéri Szilikon kapart vakolat webáruház árak. Színező vakolat esetén Colorol lábazati és díszítővakolat jöhet számításba.


Díszítő lábazati vakolataink színmintáit megtekintheti struktúragalériánkban. Egy zsúfolt belváros szolid környezetéből hogy fog kilógni a te színes házad? Mindenki felemeli a fejét és azt mondja “igen, én is ilyent szeretnék” vagy inkább “fú, de csúnya”.


Mi a család elképzelése, összetétele, kedvenc színe? Szoli zárt természetű család rikitó házban nem igazán fogja jól érezni. Használhatók külső és belső térben, kézi vagy gépi felhordással, fehér vagy színes kivitelben. A vakolat szilikon műgyanta kötőanyagú, tartalmaz ás­ványi töltőanyagokat (szemnagyságok: 1-mm), színező pigmenteket, adalékanyagokat és vizet. Víztaszító tulajdon­ságú, időjárásálló, magas páraáteresztő.


A MosaikTop vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső felületképző rétege. Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés vékonyvakolat külső és belső felhasználásra.

Policolor színes diszperziós homlokzati nemesvakolat. Extra minőségű pigmentekkel színezett különleges diszperziós homlokzati nemesvakolat a kiváló UV-állóság, színtartósság biztosítására, féle divatos színben, háromféle színmélységben a Ton-in ton színskála szerint. Tehát gondos tervezés kell hogy megelőzze a vakolat színének kiválasztását, mert egy darabig azt kell majd néznie nem csak a lakónak, de a környezetének is.


Ezért szerencse, hogy ma már akkora színválaszték áll rendelkezésre, hogy bárki megtalálja a neki tetsző vakolat színt. Tűző napon, esőben ill. Munkavégzés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt vakolat csak agresszív oldószerrel távolítható el. A szigetelés az épületek lelke.


Időnk nagy részét töltjük otthon, a munkahelyen, az iskolában, ezért nagyon fontos, hogy ezek miként vannak szigetelve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések